KokkenHjem

En fransk gourmetkokk i ditt kjøkken

 
Planlegger du middag med venninnegjengen, kortspillkveld, utdrikningslag, team-building eller ganske enkelt en hyggelig og avslappet kveld hjemme med gode venner? 
Kokken Yann Le Pollotec lar deg slappe av og konsentrere seg om det aller viktigste: gjestene dine.
Yann er utdannet sommelier i tillegg til å være kokk, og han er gjerne behjelpelig med vinvalget for kvelden. Alt du behøver å tenke på er hva slags musikk du vil høre på!
Kokken hjem til deg (Min. 6 pers.)
KokkenHjem tilbyr to typer menyer, og begge typene finner vi ut av i fellesskap. Fordi kokken Yann kun jobber med de beste råvarene, vil hva han kan servere avhenge av årstid og tilgjengelighet.
Menyer og priser finner du her.Menyer.htmlshapeimage_3_link_0
Matkurs (min. 4 pers.)
Lyst på en litt annerledes kveld? KokkenHjem tilbyr kurs i fransk kokkekunst hjemme hos deg selv. Dette er en flott måte å kose seg sammen med venner på mens dere plukker opp noen knep som alle kan bruke. Terskelen er lav, man trenger ikke være utdannet kokk for å kunne lage fransk gourmetmat. Tålmodige kokken Yann lærer dere å lage fire retter: en forrett, en fiskerett, en kjøttrett og dessert. Kurset tar rundt fire timer og ender med en felles middag hvor dere får høste fruktene av strevet.
Pris: kr 800,- pr pers.
Vinkurs
Kokken Yann tilpasser kurset etter deltakernes nivå, og tilbyr alt fra en innføring i vinsmakingens verden til en fordypning i for eksempel burgundere. Har dere bare lyst på en kort innføring i vin før måltidet begynner, ordner vi det.
Pris: kr 750,- for hver påbegynt time.
Det er ingen begrensinger på antall personer som kan delta på en middag eller et kurs, bare at det er to eller flere. Ved bestilling til fler enn 12 personer, trenger kokken Yann å ha med seg en ekstra kelner, til en pris av kr 300,- pr time. Ved mer enn 20 personer, trenger vi både en ekstra kokk og enda en kelner - ta kontakt, så finner vi ut av hva som trengs av personale - intet selskap for stort, intet for lite!Kontakt.htmlshapeimage_5_link_0
Hjem  Hva er KokkenHjem?  Hvem er kokken Yann?  Menyer  Kontakt  Blogarkiv   RecipesBlog/Blog.htmlKokken_Yann.htmlMenyer.htmlKontakt.htmlBlog/Archive.htmlRecipes.htmlshapeimage_6_link_0shapeimage_6_link_1shapeimage_6_link_2shapeimage_6_link_3shapeimage_6_link_4shapeimage_6_link_5shapeimage_6_link_6